Μασάζ, το θαυματουργό!

massage infographic

Μασάζ: η αναγκαία «πολυτέλεια» για μια υγιή καθημερινότητα!

Αλήθεια, εσείς πώς έχετε αντιληφθεί τη χρησιμότητα του μασάζ στη ζωή σας; Μήπως ως μία υπηρεσία πολυτέλειας, την οποία προσφέρετε στον εαυτό σας μόνο όταν θέλετε να … σας «κακομάθετε» λιγάκι;

Κι όμως, το μασάζ δεν αποτελεί μόνο μία μέθοδο χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά μία βασική «συντήρηση» της καλής λειτουργίας του οργανισμού σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνετε το μασάζ μία συνήθεια την οποία θα επαναλαμβάνετε συστηματικά και με συνέπεια.

Σας ακούγεται υπερβολικό; Για να δούμε!

Σε μία εποχή που οι περισσότεροι είμαστε «κολλημένοι» σε μια οθόνη για οκτώ και πλέον ώρες, με κακή στάση σώματος και έπειτα σκυμμένοι πάνω σε ένα κινητό, το μασάζ έχει πάψει να φαντάζει πολυτέλεια, αλλά ανάγκη! Οι λόγοι πολλοί και καθόλου ασήμαντοι, αφού οι ευεργετικές δράσεις του μασάζ στον οργανισμό μας είναι πολύ περισσότερες από αυτές που ίσως γνωρίζουμε ή υποθέτουμε.

Συνήθως, συνδέουμε το μασάζ με το αίσθημα της στιγμιαίας ευεξίας, ως δηλαδή μία απόλαυση που κρατάει για λίγο, γι’ αυτό και ίσως δε το συγκαταλέγουμε και τόσο συχνά στις άμεσες προτεραιότητές μας.  Είναι όμως το μασάζ μόνο αυτό;

9+1 λόγοι για να το βάλετε τώρα στη ζωή σας!

Έρευνες αποδεικνύουν πως το μασάζ είναι πολλά περισσότερα αφού τα οφέλη στην υγεία μας, είναι πολλά και ιδιαιτέρως σημαντικά!

Και συγκεκριμένα:

  1. Βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής μας πίεσης
  2. Καταπολεμάει την κατάθλιψη
  3. Μειώνει το στρες
  4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα
  5. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου μας
  6. Χαλαρώνει τους μυς προσφέροντάς μας άμεσα αίσθημα ευεξίας
  7. Μειώνει τη συχνότητα των ημικρανιών
  8. Μας ανακουφίζει από χρόνιους πόνους όπως αρθρίτιδες, δισκοπάθειες κλπ.
  9. Βοηθάει στην αντιμετώπιση του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
  10. Ενεργοποιεί το λεμφικό μας σύστημα μέσω του οποίου αποτοξινώνεται ο οργανισμός μας

Σίγουρα, όλες οι ανωτέρω ευεργετικές δράσεις του μασάζ στον οργανισμό μας, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της χρησιμότητάς του. Το μόνο ζητούμενο πλέον είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να το εντάξουμε στις προτεραιότητές μας, έτσι ώστε να αποτελεί πλέον μία από τις απαραίτητες αλλά και συνάμα ευχάριστες συνήθειές μας!

Πώς θα το επιτύχουμε αυτό;

  • Αντικαταστήστε τον καθιερωμένο καφέ με μία φίλη ή έναν φίλο με ένα μασάζ, που θα μοιραστείτε την ίδια αίθουσα και θα ανταλλάξετε ταυτόχρονα τα νέα σας !
  • Τι θα λέγατε αν αντί για το καθιερωμένο σινεμά της Παρασκευής και τα άπειρα ανθυγιεινά snack, χαρίζατε στον εαυτό σας μια συνεδρία μαζί με αρωματοθεραπεία;
  • Το shopping του Σαββάτου, συχνά καταλήγει σε άσκοπες βιαστικές αγορές τις οποίες πολλές φορές μπορεί και να μετανιώσετε. Καθιερώστε πριν τη βόλτα σας μια συνεδρία μασάζ και θα δείτε πως θα χρειάζεστε πολύ λιγότερα ψώνια από όσα νομίζατε!
  • Κάντε τη διαφορά και ομορφύνετε τις άχαρες Δευτέρες, ορίζοντας τη σταθερή σας εβδομαδιαία συνεδρία. Και η εβδομάδα θα κυλάει καλύτερα και θα είστε από τους λίγους που δε θα είναι «down» όταν τελειώνει το σαββατοκύριακο!
  • Αξιοποιείστε το «νεκρό» χρόνο με μια συνεδρία! Για παράδειγμα, καθώς περιμένετε το παιδί σας να τελειώσει μία από τις απογευματινές του δραστηριότητές ή ανάμεσα στο κενό σας εάν δεν έχετε συνεχόμενο ωράριο εργασίας.

Οραματιστείτε τον εαυτό σας γεμάτο ευεξία! Σκεφτείτε πόσο καλύτερα θα λειτουργείτε σε όλα τα επίπεδα και πόσο πιο αποτελεσματικοί θα είστε σε όσα στοχεύετε καθημερινά. Όταν πλέον εντάξετε το μασάζ στη ρουτίνα σας, θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πως τελικά δε πρόκειται για πολυτέλεια, αλλά για μία απαραίτητη «συντήρηση» της καλής σας υγείας!

Στο ξενοδοχείο μας μπορείτε να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε με διάφορες θεραπείες μασάζ. Μάθετε περισσότερα εδώ ή καλέστε μας στα 23840 91570 & 23840 915701 για να σας ενημερώσουμε και τηλεφωνικά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*